neata!

Avatar

Katie Melua live in Lyon

IMG_0094

Week-end-ul trecut am fost pe la tata la Lyon. In urma acestei excursii vor urma mai multe post-uri fotografice, si in mod exceptional unul muzical, adica acesta.

High-point-ul zilei de duminica a fost concertul lui Katie Melua, planificat de aproape o luna, de cind i-am dat lui tata tema de a gasi evenimente culturale posibil de bifat intr-un week-end.

Concertul a avut loc in Amphiteatre 3000, cea mai noua "bucatica" din proiectul Cité Internationale al lui Renzo Piano si a fost bien comme il faut. A durat cam 1h30-1h45 (cu bis included) si a fost cam in acelasi stil cu concertul lui Norah Jones pe care l-am vazut vara trecuta – solo (cu chitara, cu pian), band in diverse formule, chitari acustice/electrice/ambele. Ce a avut in plus insa a fost jocul cu ecranele pe care le puteti vedea in fotografia de mai sus (si in clipurile de mai jos)si pe care  tot concertul au fost proiectate varii gag-uri asociate muzicii – desene animate, jocuri de lumini, filmulete, dansatori.

Muzica a fost impecabila, Katie a fost in super-forma (deh, era abia la inceputul turneului), a lasat catre sfirsit hit-urile gen 9 Milion bicycles & such, iar la sfirsit-ul bis-ului a cover-at-o pe Janis Joplin (tata, am avut dreptate ;) ) cu Kozmic Blues.

So…let the music play:

Crawling up the hill

Crazy

Mary Pickford

Kozmic Blues

No Comments, Comment or Ping

Comments are closed after 30 days of inactivity. Feel free to continue the discussion in the forum.

Subscribe

Stay updated on my meandering thoughts & activities via RSS (Syndicate).