neata!

Avatar

Jazzy BB

Nice_Jazz_Festival_08_23_07_0017

De citeva saptamini BB este foarte agitat – nu conteneste sa dea din miini si picioare, fara mila pentru mama lui. In consecinta, daca agitatie a vrut BB, agitatie i-am dat :). Dupa Jazz a Juan a urmat ier Nice Jazz Festival, care va continua si simbata o repriza. Sesiunea de ieri i-a avut ca participanti – Nigel Kennedy, Jean-Luc Ponty si pe formatia Return to forever alcatuita din Chick Corea, Al Di Meola, Stanley Clarke si Lenny White. Festivalul are loc in Arènes de Cimiez, iar ca experienta de concert a fost extrem de pitoresc -o data ajuns la fata locului – in parc – ai de ales intre mai multe scene – Gradina, Arenele Romane, Matisse- , standuri de mincat, de baut, de toale, informative, totul in aer liber. Concertele au ore de inceput oarecum decalate pentru a-ti permite sa te plimbi de la unul la altul, actiune pe care am facut-o cu mare spor aseara. Ineditul a mers pina intr-acolo incit nu numai spectatorii s-au plimbat de colo colo, ci si artistii (sau unii dintre ei) – pe aceeasi scena au cintat impreuna NK si JL Ponty, iar la bis-ul lui Chick Corea (pe alta scena) a venit si JL Ponty  :).

Nice_Jazz_Festival_08_23_07_0039

Nice_Jazz_Festival_08_23_07_0013

Tot aseara am descoperit pentru prima data si vioara electrica si sunetele pe care le poate scoate dinsa – imaginati-va un soi de Jimmy Hendrix la vioara :)), caci NK nu s-a dezis si a purces la acrobatiile sale violonistice.

Aceasta este prima mea incercare de a embedda video-uri ;) – voi  mai adauga si altele, dar va rog fiti toleranti cu eventualele bug-uri.
Nigel Kennedy:


Nigel Kennedy & Jean Luc Ponty:

No Comments, Comment or Ping

Comments are closed after 30 days of inactivity. Feel free to continue the discussion in the forum.

Subscribe

Stay updated on my meandering thoughts & activities via RSS (Syndicate).