neata!

Avatar

Despre (masina lui) Tudor

Articol scris de Ile despre…………..moi-même

Printre diversele lucruri de facut care zaceau de luni de zile pe lista interminabila era si curatatul celor doua masini; in concluzie, la inceput de an, si in vacanta fiind, am reusit sa le curat – si sunt f multumita de asta!!

Azi dupa-amiaza am curatat masina lui Tudorica: surpriza dupa surpriza, o aventura continua si infinita – imposibil sa termin ceea ce aveam de facut intr-un timp rezonabil; eram initial optimista, ieri curatasem masina "noastra" cum ii spune Alex, adica masina mare, in care umbla constant doi copii mici si un caine, si ma gindeam ca azi va fi floare la ureche, atat in term de volum, cit si in term de calitate: masina mai mica, mai curata. S-a dovedit insa ca ma cam inselam!!

Prima intalnire: un soi de ex-chifla/muffin, albastra de mucegai sub scaunul "mortului". Citeva coji de banane negre-maro, uscate pe jos; pufarine – nu in punga!!! – bobite pe scaunul din dreapta. Citeva sticle cu apa neterminate care pareau sterile si nevinovate in context. Muuuuuuulte cd-uri, suspect de in ordine, dar nu am avut rabdare sa deschid fiecare cutie sa verific ce si cum. Multe plastice, ambalaje, cutii de culori si marimi diferite, de la ciocolata, pina la cutii mari din carton de la diverse colete; nici una nu era goala, ci era la rindul ei plina cu alte si alte minuni. Infinit de multe manusi, multe din nefericire ramase fara pereche in ciuda cautarilor intense. Printre hartii si bonuri, pe care imi venea sa le arunc rapid in sacul negru de gunoi din dreapta (insuficient de mic!!!), ce sa vezi?!? citeva sute verzi de euros!!! sa innebunesc… nici ca visam sa cistig atata dintr-un curatat de masina.
Trec peste descrieri incolore si insipide de genul cabluri, fire, firisoare, suruburi, becuri, fiare ,bare, cilindrii etc etc etc pe care le-am pus constiincios intr-o punga, ca nu cumva sa fac vreo greseala fatala.

Cam asta fu… puteai gasi orice, sau aproape orice; ah! citeva carti! cine s-ar fi gindit ca poti citi in masina… cred ca e sub influenta audio-book-urilor!

Ah! si mi-am facut si un prieten: un melc obosit care dormea pe o bucata de polistiren in portbagaj!

A fost f plina… dupa-amiaza!

2 Comments, Comment or Ping

  1. Dan

    pufarinele sunt dinainte de ’98? hartiile verzi sigur nu…

  2. ionut

    asa incepe….

Subscribe

Stay updated on my meandering thoughts & activities via RSS (Syndicate).